Volí marnivost

Volí marnivost

Anotace: Byla jednou taková španělská vesnice...

Sbírka: Absurdistán

Ptám se své ženy jak se štrykuje svetr,
přestože jen z knih znám pojem "metr".

Ona pokládá nádobí a do ucha šeptá,
"Pročpak můj muž na dítě se neptá?"

Mozek přepnutý na režim úsporný:
"Koupil jsem v Tescu kartony gumy..."

...

Tam to končí bez důvodu, pro**bal sem se do důchodu...
Autor Dimitrij Francheskoli, 24.06.2014
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí