SONG TLEJÍCÍCH

SONG TLEJÍCÍCH

Anotace: :-)

Dva metry pod zemí vleže si tleju,
vám někde nahoře jenom se směju,
červi mě pomalu po kouskách roznáší,
ta jejich péče hřeje a povznáší.

Všechny mé starosti bolesti,splíny,
zakryla peřinadva metry hlíny,
v mé malé garsonce spokojeně tleju,
mým přátelům hnijícím tuto píseň pěju.


REFRÉN:
My jsme ta veselá kostlivců banda,
ve dne si pospíme,v noci je sranda,
tančíme,zpíváme,až kosti chrastí,
život nás mrtvol,jednou je slastí..


Nemáme moc času kosti nám už blednou,
musíme si užívat,mrtví jsme jen jednou,
pomalu se rozpadáme někteří jen hnijeme,
to nám ale nevadí,vesele si žijeme.

Hřbitov je kabaret my jsme tu herci,
staří a mladí malí i velcí,
je tu pár mrzoutů co nám to kazí,
občas nám náladu na chvilku srazí.


REF: My jsme však veselá kostlivců banda...


Vína,sexu,neužijem,to už pro nás není,
noc je naše milenka,nuda světlo denní,
škoda že mě někdo dřív už někde nezabil,
tak jako teď po smrti nikdy jsem se nebavil.

Pro živé je úmrtí jenom zlo a negace,
nikdo vůbec netuší,jaká je tu legrace,
jeden problém však tu je-
problém zvaný kremace..


My jsme však veselá kostlivců banda...:-)
Autor Weylin, 14.07.2014
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí