MONOLOG VĚŘÍCÍHO

MONOLOG VĚŘÍCÍHO

Anotace: Dám sem ještě monolog ateisty,a monolog srandisty-každý den jeden. Ať je trochu sranda:-)

Pozor, tam je ateista!
Asi zase něco chystá,
bezvěrci se věřit nedá,
namá víru, chybu hledá!

Zesměšńuje víru v Pána,
ve dne,v noci,taky z rána,
skončí v pekle, to je jisté,
zatracení ateisté!

Nesmíme brát za zřetele,
milovat své nepřátele,
proto s láskou, jistě v žertu,
pošleme je všechny k čertu..:-)

Za nebeskou boží zář,
nastavíme druhou tvář,
za tu věčnou lásku ryzí-
nejlépe však něčí cizí..

Řekni prosím, Pane můj,
proč jsi stvořil tento hnůj?
Od tebe vždy vše je čisté,
k čemu tedy ateisté??

Do střev mých vlož raději hlísty,
však znič hnusné ateisty,
kobylky či záplavy,sucho nebo mor,
všechno to je lepší..nežli tento tvor!
Autor Weylin, 16.07.2014
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supér! ...i když musím říci, že ateisté jsou nejvíce věřící lidé ze všech.
RM.

16.07.2014 22:42:26 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí