Potkala jsem politika

Potkala jsem politika

Anotace: ---

Potkala jsem politika
a povídám mu Pane
slyšela jsem, že se prý maj
zase zvýšit daně.

No to víte, nedivte se
někde se to vzít musí
ať si chudí lidé ještě
opasek stáhnout zkusí.

Ukáži mu před sebe a říkám
vidíte toho muže?
Z toho jak celý den lopatu zvedá
je jenom kost a kůže.
Má padesát na hodinu
a ani na ten pásek nemá
a těžší tvárnici než on sám je
horko těžko zvedá.

Ale jak tak koukám na vás
vy ho těžko dopnete
tak začněte šetřit jinde
a hned bude líp na světě.

Místo toho aby byla
každý den k obědu husička
namažte si chleba s máslem
a nebude z vás kulička!
Autor Rozina, 24.07.2014
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: WIRUS, James Libustka, J's .., jitka.svobodova, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdiva a jeste vtipna ;)

25.07.2014 14:14:42 | James Libustka

Tak to jsem ráda, že jsem se trefila :) Děkuji

25.07.2014 14:18:07 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí