JAK JDE ŽIVOT? :-)

JAK JDE ŽIVOT? :-)

Anotace: Nedávno se mě někdo zeptal: Jak jde život? A tak mi naskočila k tomu taková říkanka..:-)

Jednou jsem byl překvapený otázkou,
-jak jde život,pádí nebo procházkou?

Říká se že stačí kapka,
a už nový život ťapká.

Když jsem byl ještě mlád,
spermie čilá,hbitá,
neznal jsem žízeń,hlad,
jen ocáskem jsem kmital.

Nebyl jsem ona ani on,
byl jsem něco jako klon,
ještě bez velkého studu,
čekal jsem,co vlastně budu.

Ogarem či robou,
nebo mixem obou...? :-)
Autor Weylin, 21.08.2014
Přečteno 524x
Tipy 5
Poslední tipující: WIRUS, Sýkorka07, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí