Digi

Digi

Anotace: digger

Jak digitalismus není věda
tak vesmír mění fyziku
chaos pořádek věčně hledá
existuje-li, z křižníku

Aurora podruhé výstřel laxní
proforma míří doblba
ve vlastnictví včetně branky vlastní
mít, jak na střeše holuba

multimilionářem být v pravý čas
- to je umění, co je víc?
digitální úspěch pozemský včas
neprominu si, společnic

daňových rájů top destinací
s deluxe klídečkem, všechen bez
- nechci mít pranic s vibrací
v nejvyšší rovině nebes

digivesmírů, všech transmutací
kamene mudrců břímě
zanechám osudu.. dým kuřáci
mají za svůj snad upřímně
Autor Petbab, 24.08.2014
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tebe po čase číst je jak víno co má tu správnou jiskru ;-)

24.08.2014 21:01:16 | xoxoxo

děkuji, jiskra je iniciace, začátek, slibný záblesk

25.08.2014 21:59:19 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí