Hetérosex

Hetérosex

Anotace: ,,,,,,

Jsem zmaten
a ten zamindrákovaný kretén
je v pohodě
Pomohl náhodě
udělal švandu
povolil mi
na záchodě
u kalhot kšandu
Teď musím
chodit kanálama
každý si myslí,
že moje prdelka
už není panna
Jsem přitom tvrdý hetéro !
jenom na ženy,
stojí mí péro !
Autor v.hercik, 19.09.2014
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí