Elixír

Elixír

Anotace: mládí

Digitalizace vakua je hračka
ať zajde se svou depresí a hrůzou
z prázdnoty hlav eg světového áčka
s poutači přes oči s dívkou - exmúzou

amorfních těl Muchy, secesi taky
zdigitalizujem, je to cool výzva
s jídlem poroste chuť, twilight přízraky
náhradou originálu, kde jizva

digizubů krk nezdobí, ani krev
není, co byla dřív, jednolitý tep
neproudí v cévách, v pixelech obsah střev
není tentýž jenž byl, vítězný podřep

lze vytisknout v 3D, triumfální oblouk
z temné hmoty stvořit, z černých děr tíže
jak pecku na trhu - elixír, roztok
koloidní, z digi- nikoliv lží, že?
Autor Petbab, 06.10.2014
Přečteno 511x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu rozbít digitálky...možná něco objevím...

06.10.2014 13:21:10 | enigman

hmm, pozdě, s náhradou originálu přímo souvisí tzv. zmrazený čas :(

06.10.2014 14:16:09 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí