Božský Kája v hospodě

Božský Kája v hospodě

Anotace: ......

Hospodské blues
dnes nám hrajou
nač plakat
před popravou
Saxofon spustí
ku tanci vyzve
pohoda číší
má to gule…
Poctivé zpěvy
žádná formalita
umělec celý
hodný Karla Gotta
Autor v.hercik, 13.10.2014
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí