The howling unaveného studenta

The howling unaveného studenta

Anotace: Prej není horší než, v kožichu mít veš. To pravila cizinců neznalá osoba nevědě,...

Prej není horší než,
v kožichu mít veš.
To pravila cizinců neznalá osoba
nevědě, že Erazmák je paviána obdoba.
Chci jen, aby po 22. hodině,
byla toto klidu svatyně,
místo, kde uslyšíš slabý vánek,
když po víčkách začne tančit spánek.
Žádám toho tolik? Žádám moc?
Když chci, aby byla klidná moje noc?
Požaduji jen klidné snění!
A to nejméně do kuropění.
To je celá má prosba, nechci nic víc
máš-li s tím problém, zlíbej mi můj zadní líc!!!
Autor Holden, 13.10.2014
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to chce trochu více číst poezii jiných autorů...

Snad také trochu podpořit rým, aby se neprodával tak levně.

A pak přijmout kritiku a nebýt naštvaný...

13.10.2014 18:25:14 | Šimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí