Ježíš Dobyvatel

Ježíš Dobyvatel

Anotace: Jedno nebe,druhý nebe,třetí nebe a tak dál. Nějak mi to hlava nebere, to abych se smál....

Jedno nebe,druhý nebe,třetí nebe
a tak dál.
Nějak mi to hlava nebere,
to abych se smál.

Když je nebí tolik,
vyhlásil jeden kolík-
Ježíš Kristus
totální válku všem ostatním nebím.

Vyhlazovací válka,
ve jménu Krista,
kdo není v nebi pro křesťany
to je ateista.

První berou útokem
Ježíš se svým poskokem-Svatým Petrem
Valhalu.
Víno proti medovině,
chleba proti vepřovému.
S Valkýrami poradil si
Gabriel Archanděl.
Ódina pak zasypala
salva z děl-Karla dvanáctého švédského.

Jedno nebe z krku mají,
teď se pěkně vychloubají.
Začíná tažení do Aláhovy zahrady,
křesťané už dobyli tři hrady.
Jan Pavel II. Mohameda přizabil,
Kardinál Richellieu ho pak dorazil.

Už zbývají jen Židé,Budhisté a peklo.
Dalších deset let se toto tažení vleklo.
Mezitím zas ve Valhale vytvořila nová vojska,
Křesťany zas posílili katolíci z Polska.

Tato válka bude trvat trochu dýl.
Snad už ani v nebích nezavládne mír...
Autor lukassnajdr, 27.10.2014
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Kubský P., Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ale zajímavý pohlídnutí na religiozní světy..ale jen my si myslíme,
že se tam onde v zástění zásvětí sfér Božích/bohů/ válčí a morduje.."to co je dole, je i nahoře" platí jen v antropoteistických představách a ty jsou většinou nudné..protože bez potřebnosti Tajemství..ale takhle chytrý barvitý přiblížení tohoto pohledu nudný rozhodně není a je naopak poučný. :-D

27.10.2014 23:06:19 | Frr

No jen aby sme pak nebyli zklamaný ,až konečně příjdem do toho nebe a tam nám dojde povolávací rozkaz do Ježíšovy armády :D A jinak děkuji:)

27.10.2014 23:24:29 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí