Ježíš Dobyvatel II

Ježíš Dobyvatel II

Anotace: pokračováení Ježíše Dobyvatele. A ne poslední

Ježíš versus Mojžíš-
válka se Židy.
Až teď Ježíš zjistil,
že útok se mu vymstil.

V nebi izraelitů se dozvěděl,
něco co před tím nevěděl.
Jeho nevlastní matka-
židovka,vychovala Ježíše-spratka.

Ježíš své tažení odvolal,
a válečnou poradu svolal.

Ježíš podepsal s Mojžíšem,
pakt o neútočení.
Vytáhli pak společně,
křesťané a Židé na peklo.
Karel XII. se ujal velení.

První útok Satan odvrátil,
Hitlerovu teorii
o taktických ústupech,
předem vyvrátil.

Znovu se střetli
o dva týdny později.
SS- Židy opekli,
pekelníci zase uspěli.

Peklo posílené vítězstvím,
pohrávalo si se štěstím.
Začali obléhat nebeské brány,
pomohli jim Odin a jeho vrány.

Trojdohoda Valhala,Peklo,Podsvětí,
Ježíšovi nesvědčí.
Hades,Satan,Ódin,
z křesťanského nebe stoupá dým.

Masakry na civilním obyvatelstvu,
nelíbili se obecenstvu-Buddhovi.

Buddhisté tak přispěchali nebi na pomoc.
Bylo tam teď náboženství trochu moc.
Trojdohoda tak ustoupila pro případ,
že měl by se konat nebeský Stalingrad.

Pár dní teď zas v nebích bude mír,
než Satan nabere dalších sil.
Autor lukassnajdr, 01.11.2014
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš dobře cítím že to je hodně osobní píšeš často témata co se týkají židu
četl jsem toho hitlera mám dojem že tě něco stímhle tématem poznamenalo .

Taky nemám rád lidi co odsuzjuí druhé podle barvy heilujou a dělají ze sebe něco co nejsou. Já jsem prévěže polák příma linie polského odbojáře za 2sv. takze o tom taky vím své.

Každopádně nic mě tady neoslovilo víc než tvoje poslední díla.

01.11.2014 15:41:30 | AlpHaWiRuS

Díky moc:)
Já s touhle dobou nic spolčenýho nemám ,nebo spíš o tom nevím ,moji předkové byli Němci ,ale co dělali za válkyto netuším.
Spíš mně tahle doba fascinuje a zajímá

01.11.2014 20:48:02 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí