Ježíš Dobyvatel III

Ježíš Dobyvatel III

Anotace: Konec Ježíše Dobyvatele nakonec z toho bude trilogie:)

Ježíši Kriste!
Jsou zde ateisté.
Před branou nebeskou,
lze vidět
podívánou nehezkou.
Rozčtvrtěná těla papežů,
vydloubané oči jezuitů.
Nešetřili pohané soupeřů,
zaútočili za úsvitu.

Ježíš se teď
strachy může podělat.
Protiofenzíva přišla hned,
Ježíš nasadil těžká děla.

************


Všude mrtvý svatí,
uplně na sračky,
kusy jejich těl se válí
po zemi,
jsou z nich skládačky.

Přihnal pak se Satan
s kopím osudu,
Ježíši probodl hrtan,
stane teď v Haagu u soudu.

Ježíš padnul....

Ne, on chcípnul,
jeho penis zdobí Valhalu.

Ale kam teď po smrti,
kam Ježíš vlastně půjde?
Autor lukassnajdr, 19.11.2014
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: hp.Rick
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Vám pánové :-)

20.11.2014 19:23:33 | lukassnajdr

uf, Lukáši, má to krásné části, první sloka super!

19.11.2014 23:38:31 | hledač

dokonalé....tleskám

19.11.2014 22:31:58 | hp.Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí