Dobrý

Dobrý

Anotace: nápad

Podnikavý duch je božství prastaré
tudíž není tvůj, je pouhé panta rhei

usedneš do fára, jedeš za kšeftem
pak do bankomatu koukáš s prasetem

se štěrbinou v zádech, cpeš jej z lásky dál
- k sobě, samozřejmě, kdo by za to stál

svá záda pod širákem nenapínáš
o hvězdy před spaním se nezajímáš

spíš o stav na kontě, svítí z mobilu
dobrou noc ti dává podíl z podílu

ze zlatýho telete díl, zlatý chlup
vrabcem stal ses - střešní holub, tak se chlub

zítra s hejnem hlučným z dlaně ptačí zob
zobat budeš, holub bělmem oči v sloup

otočí s pocitem zbytečnosti, své
ví o tom, co lepší je, test na IQ

nemá, letí svobodně o střechu dál
mrakodrapu třeba, by rty rozesmál

tlustých bůžků s pupky v břiších, pro štěstí
kopfštand nápad - šém si nacpat do pěsti
Autor Petbab, 24.11.2014
Přečteno 518x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, knihomolka, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..fakt dobré téma...

24.11.2014 14:34:26 | bogen

Fakt dobrý :-)

24.11.2014 13:31:47 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí