Čarodějnice

Čarodějnice

Anotace: Svůdná kráska...

Pár šedých myší na ruce,
k pleti mi tuze ladí.
Mé vlasy divoce rozvláté,
jsou jak jedovatí hadi.

Tři dlouhé chlupy na nose,
ve tváři velké bradavice.
Takhle já vskutku vypadám,
vždyť jsem čarodějnice.

Že jsem teď půvabná sexikráska,
na to mi stačila elixíru kapka.
Dnes večer na sabat já si zaletím,
s družkami v kole řádně se roztočím.

Koště mé kouzelné celé se třese,
jak na něj naskočím, ihned se vznese.
Promiňte, pánové, už nejsem k mání,
svůdná Morgiana loučí se s vámi.
Autor Psavec, 31.01.2007
Přečteno 646x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždy...Bezváááááádnýýýýý.....doufám, že se vrátíš.

04.02.2007 16:19:00 | Verule

pohodové ;-) :-D

03.02.2007 21:30:00 | Dejfor

:-)))

31.01.2007 18:40:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí