Spěchá

Spěchá

Anotace: spěchá

Urychlí spěch, zadělá na úspěch
především svůj, je první - to beru
neřeší výdech, zná jenom nádech
limitně přiblíží oddech k zeru

překotně píše sloup na tabuli
vzorců, dogmatů exaktní vědy
záhy vše maže, zatímco v půli
za ním jsou sotva, zbylí vševědi

spěchá dál, jelikož spěchá v čele
vyšších energií výbuchům vstříc
ať žije asymetrie, med včele
nelze vzít dřív, než jej vyvrhne, ctíc

spěch do té míry, jež skýtá zvyklost
soutěžit neumí, inu proč vůbec?
exaktně vzato, světelnou rychlost
nikdo nedosáhne, kvalt je holt vůl, strejc
Autor Petbab, 03.12.2014
Přečteno 504x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, knihomolka, Amonasr, VEDz RVAHEs, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...překotně píše les na tabuli
vzorců, dogmatů exaktní vědy ...
Žádná věda nikdy nedostihne vše, co les, lážo plážo, napíše do nebes.

03.12.2014 22:54:45 | VEDz RVAHEs

hezky uspěchaná....úsměv.z

03.12.2014 22:28:41 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí