Karlík

Karlík

Anotace: ***

Malý pejsek jménem Karlík,
skáče hbitě jako králík,
rád je honí po poli,
nožičky ho nebolí.

Jednou honil takhle moc,
až se ztratil v jednu noc.
Pánička ho hledala,
jeho jméno volala.

Karlík nebyl k nalezení,
chtěli ho dát do vězení.
Zlobil všechny velmi moc,
až nechtěl nikdo pomoct.

Nakonec sám přišel k domu,
všichni byli rádi tomu.
Teď se nikde netoulá,
v puse vodítko žmoulá.
Autor Mstitel1, 31.01.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když ne tvoje nejlepší,moc krásné dílko:-)

06.03.2007 19:25:00 | Keikó

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí