Moucha krávou

Moucha krávou

Anotace: Jak rychle se může z mouchy stát kráva...

Moucha vlítla do krámu,
kousla si do salámu.
Prodavačka na ní křičí,
ty krávo jedna, já tě chytím.
Moucha letí do skladu,
vidí krabic hromadu.
Žena se tam rozbíhá,
do krabic skáče, už jí mááá!

Nemá...a v krabicích byly dortíčky!

Moucha sedí na okně.
Má z té ženské srandičky.
Žena vstává ze země,
na sobě kila šlehačky.
Moucha s klidem odlétá,
žena je rozčílená.
A křičí....
Hej, ty krávo jedna!
Autor Lucas92, 29.12.2014
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí