Tlačenka

Tlačenka

Anotace: Spousty kravin v jednom slově

Vezmu vesla,
značky Tesla.
Skleněné krabice,
nakonci udice,
prkna boří vodu,
bez podvodu.

Ludomil má čepeček na palici,
kol krku umotám ti hadici.
Hlídám čas,
teďka je poločas.
Tlačenku žerou s chlebem lidi,
co nemaj žádnou vidli.
Jako satan lítám v poli,
namáčím se ve vodný soli.

jako moje Lamborginy?
Od vietnamců včera koupil jsem džíny.
Značka fun spór to je síla!
Kurva bulka to je kýla.
Umírám zdechám,
a k tomu kejchám.
Autor Michaeles, 20.01.2015
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí