TRAMBUS A TATRA

TRAMBUS A TATRA

Anotace: Takové neobvyklé vyznání lásky :)

Nejsem model s faceliftem jsem spíš jak starej Trambus
Když mam trochu času leju nebo honim bambus
Holky na mě neberou ale znam jednu Tatru
A v mym bloku motoru k ní Amor zažeh vatru

A když Tatru nas.ru tak jede ke svý mámě
Já to nějak přežiju a zabavim se zdárně
Otevřu si láhev vína a umotam špeka
Za pár dní zas moje Tatra na mě věrně čeká

Spolu parkujem v garážích oba táhnem svou káru
Moderní době vzdorujem a tak žijeme v páru
Těžko bych jí vyměnil těžko bych lepší hledal
A tak jsem rád že jsem se s ní v Lounech tehdá shledal
Autor jondys, 25.01.2015
Přečteno 852x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí