Opožděný Santa

Opožděný Santa

Anotace: ......

Kdo zpívá na návsi
od rána ?
Není to vrána uřvaná !
Zpívá, jakoby se nechumelilo
a přitom z cajdáků
po kolena nasněžilo
Tajemný hlas, přinesl sníh
šel kolem mráz
řádně si říh
Vytáhl saně, odjel na jih
aleluja...
Autor v.hercik, 26.01.2015
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí