Žaludeční potíže

Žaludeční potíže

Anotace: ....

Hnědé trenky,
hnědé gatě,
na všem čárky,
no proklatě!
Hnědé už i prestiže,
mám žaludeční potíže.
K míse mé já tíhnu,
na WC teď jihnu.
Až však záchod ucpe se,
budu lítat po lese.
Křížem krážem širý les,
mého hovna se teď děs!
Autor Babsie, 31.01.2015
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí