Philae

Philae

Anotace: kometární hmyz

Philae vytrvale mlčí
proč, sotva koho zajímá
její mlčení umrlčí
kdo z koho cos´ než vyždímá

podívám se blíž, kde vězí
ubožátko, vědy chlouba
mám nápad poněkud crazy
oživit stroj, který trouba

říká, že nelze vyřešit
něco, co je předem marné?
do nano rozměrů zmenšit
kometu lze v rychlovarné

konvici z 3D tiskárny
kterak ji tam cargem dostat?
fyzikální děj odparný
umožní jí z mrtvých povstat

štípne ji, ať ví, že žije
jako blecha skáče znova
tak jak dříve, než se skryje
do ocasu beze slova
Autor Petbab, 01.02.2015
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí