Co to je?

Co to je?

Anotace: ...

Lítá nám to po dvoře, jak dělová koule,

mám z toho po nohách samé boule.

 

Lítá nám to po dvoře, jak splašená střela,

letové korekce upravit by si měla.

 

Lítá nám to po dvoře, jak motorový ďas,

vráží do mě zas a zas.

 

Pod nohy se pořád plete,

k zemi snad mě smete.

 

Je jak malá vichřice,

i ta jedna opice.

 

Má snad raketový pohon,

mihne se a vidím jen ohon.

 

Rámusu nadělá víc jak sekačka,

není to s ní vůbec žádná hračka.

 

Chundelatá jak medvídek,

co chvíli, prosí o polibek.

 

Křičím na ní „Nech toho, malý běse“,

ale ona mnou už zase bezostyšně třese.

 

Víte, co to je,

co mě tak čistě miluje?

 

Autor Nespavec, 08.02.2015
Přečteno 493x
Tipy 6
Poslední tipující: René Vulkán, Lioness, srozumeni, Bufik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můžu hádat třikrát?

pes
pes
pes

P.S.(čti pees)

od mého se liší jen tím, že ten můj je francouzský buldoček a moc toho nenalítá

11.02.2015 22:11:52 | René Vulkán

ano
ano
ano

Je to sice fenka, kříženec, takový menší ratlík, ale geny z foxteriéra rozhodně nezapře. Už zakousla dvě slepice. Asi brzo zakousnu já ji :D

11.02.2015 22:17:57 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí