U psychiatra

U psychiatra

Anotace: text písně (2015)

Vydal jsem se k psychiatrovi,
zjistit, co je za mými slovy.
Vyprávěl jsem dlouhé hodiny,
řekl jenom: "To je podivný!

To jsem ještě nikdy neslyšel,
nemít pleš, tak bych zešedivěl.
Tohleto se přece nestává,
sem už medicína nesahá!"

Vydal jsem se k psychiatrovi,
zjistit, co je za mými slovy.
Vyprávěl jsem dlouhé hodiny,
řekl jenom: "To je podivný!

Kéž byste sem nikdy nepřišel,
nebýt doktor, už bych zešílel!
Tohleto se přece nestává,
tady celá věda selhává!
Autor el sereno, 11.02.2015
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Jeněcovevzduchukrásného, SmallGeorge, Lighter, srozumeni, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí