Černý

Černý

Anotace: humor

Do černé díry řvu své jméno
nezná mě, nejsem na menu
překročit práh, zažít inferno
neznámé chci, jsem pro změny

za horizontem událostí
v časoprostoru jenž jak zip
deformován v návalu zlosti
udělá sek, čím hůř, tím líp

nechce mě nasát do své černě
mrcha, zůstanu autsájdrem
na obdiv pro zisk licoměrně
- snad jiná (nevyhovíš všem)

udělá gesto dobré vůle
řekne - buď vítán, jak se máš?
podobný vlasu, ne-li nule
odpovím - bledě, vždyť to znáš
Autor Petbab, 11.02.2015
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí