S knihou v ruce

S knihou v ruce

Anotace: Do práce jezdím s knihou v ruce, to abych nemusel se dívat kolem sebe. A vůbec mě...

Do práce jezdím s knihou v ruce,
to abych nemusel se dívat kolem sebe.
A vůbec mě nezajímá
jakou barvu má dnes to modré nebe.
Ani neposlouchám o čem mluví
ta paní o sedadlo dál.
Kdo by se staral,
že se o ní manžel bál.
Řidic si pobrukuje
a já si čtu.
Jsem v jiném světě.
Totálně uzavřeny do sebe.
A hlavní hrdina
se zrovna dívá na nebe ...
Autor me999, 03.03.2015
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: Anfádis, Žluťák, Leny.Poetical
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí