Bláznivá Múza

Bláznivá Múza

Anotace: ...

Tak už mě zase
navštívila Múza...
Vášnivá byla,
no, až hrůza!

Říkám jí
trochu vyčítavě:
„Nebuď hrr,
mám z tebe binec v hlavě!

Copak mi nemůžeš
dát něžný polibek?
Nemusíš řádit
jak splašený dobytek.“

Neřekla vůbec nic.
Asi se urazila.
Tento den zřejmě se
jinde vyřádila.

Po pár dnech rozverně
zpátky se vrací...
Je to fajn dáma.
Splachovací.
Autor Agapé, 15.03.2015
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí