závod

závod

Anotace: :-☼))

Závod

Dnes mám slušnou formu, necítím se marod,
mohl bych dnes vyhrát důležitý závod,
když pro stávku na letišti
nedorazí další mistři.

Již od velmi dávné doby přespolní běh
Je moje hobby.

Start už se blíží, co přát si více,
teď tepláky dolů a polknout plíce.
Startovní výstřel a dav závodníků
vyráží ostře směrem k lesíku.

Cítím se skvěle, držím se vpředu
ke konci závodu konečně vedu.
Cíl už se blíží, touhu mám jednu
doběhnout první a vstoupit na bednu.

Náhle se zablesklo, kolem tma všude,
nevidím nic, jen hvězdičky rudé.
Těžce se probírám, na hlavě bouli,
chlap v červené bundě zrak na mě poulí.

Za tohle zranění poděkuj bábě,
která tu nechala ležeti hrábě…
Autor LapkaK4B, 27.03.2015
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí