Kosmonaut

Kosmonaut

Anotace: :-☼))

Kosmonaut

V raketě s výrazem slasti,
Kosmonaut si péro mastí.
Tak přehlédl, že se řítí
k horizontu událostí.
NASA tvrdí jako vždycky.
kosmonaut byl americký.
Spielberg mu už v Hollywoodu,
na jeho čin točí ódu.
Byl první člověk ve vesmíru,
kdo oplodnil černou díru..
Černá díra porodila zelenýho hajzla,
straší nás teď v televizi
a skřehotá: „ALZA…“
Autor LapkaK4B, 28.03.2015
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: hankac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí