Velikonoční reminiscence na Cimrmana a Hrabala

Velikonoční reminiscence na Cimrmana a Hrabala

Anotace: Veselé Velikonoce - hlavně zdraví!

Z okna zírám smutně ven
všude bílo, zmrzlá zem.
Sněhu všude nad kotníky
led usedá na patníky.
Jaro na mně sice leze
zamrzly však všechny meze.

Pondělí mám na koledu
klouzat budu po tom ledu.
Snad až slunce zazáří
tvářičky nám rozzáří.

Víno, pivo, štamprlička
zčervenaj nám pěkně líčka,
buchty, dorty, chlebíčky
ovar, šunka, rozpíčky.

Zakončí to jelito -

"To zas bud v alejích nablito! "


(Použitá literatura : Bohumil Hrabal: Slavnosti sněženek
Jára da Cimrman:Akt )
Autor Sebastian Alex, 03.04.2015
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí