Buďte lama :)

Buďte lama :)

Anotace: Doba tvorby 3 minuty, buďte lama ;)

žila byla jedna lama,
koupala se vždycky sama.

 

bydlela s ní druhá lama,
svědela jí hrozně tlama.

 

její sestra, třetí lama,
po večerech psala drama.

 

prapodivná čtvrtá lama,
bavila se s opičkama.

 

žila byla pátá lama,
byla pro ni malá vana.

A tak tahle pátá lama
vydala se do neznáma.

 

Její neteř šestá lama
byla stále ještě panna.

 

jednoho dne sedmá lama
nafotila panorama.
vedle každé lamy lama!!!

 

viděla to její máma.

 

A o tomhle panorama
řekla, že to je reklama.

 

Cítíte se někdy sama?
Serte na to, buďte lama :)

Autor CHUJ, 05.04.2015
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí