MIMOREALITA

MIMOREALITA

Anotace: Poezie zaměřující se na bohatost českého jazyka


Chtěla jsem námitku vznést,
ovšem soudce by mě mohl na kopytech roznést.
Tak se praví, že člověk musí něco snést,
protože jenom tak si může od soudu něco odnést.

I v tomto případě však bylo potřeba mnoho důkazů donést,
škoda jen, že ten zásadní nestihla jsem přinést. 

A teď musím odpovědnost nést, 
hned odpoledne hodlám dokumenty na soud zanést.

Pěkně zfilmovaný proces, jímž jsem se nechala až moc unést.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 06.05.2015
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Český jazyk je krásný a bohatý, ale někdy méně je více. Na můj vkus je tam těch různých "...nést" až moc.

06.05.2015 20:48:58 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí