Ironické vyznání

Ironické vyznání

Anotace: jak já ho miluju

V něžném pohledu mi v oku praskla žilka,
Pohladit tě chci a postačila by motorová pilka,
Když pocuchám ti vlásky tak pár ti jich zbude,
Ale kdybych se snažila tak do hola to pude,

Co si takhle zkousnout zuby chutnou cihličku,
Možná místo robertka ti tam strčím vidličku,
Prosím tě miláčku jdi se někam vycpat znova,
Zařídím abys si v muzeu byl za největšího vola!
Autor Gamy, 03.02.2007
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí