Proč do reality show

Proč do reality show

Anotace: První pokus o báseň

Ze vztahu láska vyprchala,
i vášeň časem zmizela,
než bych si něco nalhávala,
tak na rozvod jsem myslela.

Manžel proti nic nenamítá,
žádost sám podá v klidu,
on prý stejně stále někde lítá
a jak já k tomu přijdu ?

První problémy nastaly,
kolik peněz to bude stát?
Na poplatky jsme nestřádali!
O co si řekne advokát?

Manžel však záhy našel lék,
že mu to pálí dokázal znovu.
Jdem do výměny manželek,
už prozváníme Novu.

Celý národ ohromíme,
odhalíme své krásné tváře,
navzájem se tam pomluvíme
a navíc shrábneme honoráře.
Autor Straba, 02.06.2015
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesný - já viděla jen pár momentů, v upoutávkách, a nechápu, že do toho někdo cpe prachy a jiní to nadšeně sledují..

05.07.2015 17:03:21 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí