Dlažební kostka

Dlažební kostka

Anotace: Šli jsme spolu. Ty se ptáš kam? No přec', po schodech dolu. Ptal jsem se, zda tu kostku...

Šli jsme spolu. Ty se ptáš kam?
No přec', po schodech dolu.
Ptal jsem se, zda tu kostku vzít mám.

Odmítla si můj boží nápad.
Na co sní budeš plán spřádat?
Ptala jsi se.
Jen tak. Ale chtěla si vědět více.

Proč jí tedy bereš? Ptala ses zase.
Odpovídám: to kdyby nás potkalo prase.
Ty máš starost opravdu.

Nemusím ji sebou přeci pořád vodit,
vždycky se může přeci hodit.
Autor Luxkas, 15.06.2015
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Dexteres
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí