Petr Klamný - O(s)trava

Petr Klamný - O(s)trava

Anotace: vraždy egyptské

 

 

      Sto dní v Egyptě byl jsem

      zvracel jsem,

      sto dní vodu jsem nosil.

      Sto dní v Egyptě byl jsem

      kecal jsem,

      Kočárka o pomoc prosil.

 

      Teď však jsem zpět

      jak šťasten jsem !

      Jsem zdráv, nic mě nebolí

      po nocích můžu za městem

      s milenkou dovádět v poli.

 

      Běda však !

      Lítý nepřítel

      Legerský do vazby mě dává,

      vyseká mě ven Rejžková

      nebo mi zavoní vězeňská káva ?!

 

 

 

Autor Julien, 30.06.2015
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí