Daně

Daně

Anotace: Daně

Dobrý den co tu děláte
kam se to díváte
sedněte si odložte si

Nečekaně a snad na udání
nřišel pán s ňákou paní

moje úcta už se klaním
budem věnovat se daním

zástava srdce - ulepené ruce
začínám jim líbat nohy
vzývám bůžky a bůžků bohy

nabízím kávu drink
a trochu papání
falešný swing
má židle se naklání

tady malá pozornost
pro dámu i pro pána
máme toho dost
jezte pijte do rána

a až to všechno sníme
někam spolu poletíme
do teploučka za sluníčkem
zacinkáme audi klíčkem
Autor Akyš, 10.07.2015
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí