Houby

Houby

Anotace: ...

Šel jsem jednou na houby,
porouchal jsem si klouby.

Pak jsem slyšel kroky,
chyt jsem se za boky.
A když někdo štěk,
to jsem se to lek!

Tak jsem pustil boky
a dlouhými skoky
utíkal jsem dál a dál,
protože jsem se moc bál.

Zakop jsem o houbu,
šup hlavou do šroubu,
co tam někde ležel,
když jsem já tam běžel.

A tak jsem měl houbu
a v hlavě kus šroubu.
Autor Tajemný Rybář, 17.07.2015
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, LapkaK4B, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to byl opravdu nešťastný výlet. Ale básnička je roztomilá.

17.07.2015 20:33:54 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí