SVĚT PO DVACETI LETECH.

SVĚT PO DVACETI LETECH.

Na Venclu už není socha Svatého Václava,
teď tyčí se tu válečník Holamba Bambala, s oštěpem a válečným štítem,
zaslouží si pomník po boji litém.

A v Paříži je Aifelovka taky pryč,
místo ní je obří mešita, tam vás Arab rád i přivítá.

V Itálii už není ani šikmá věž, ne že by spadla sama,
byla zbourána, na místo ní je Amazon a továrna.

Na Kubu byla odvezena Socha Svobody, aby svobody tam bylo více,
na ostrově teď stojí raketa směr Rusko a vedle voják, rudé líce.
No, rudé líce, tam na tom ostrůvku to fouká zostra,
ááá, málem bych zapomněl, v Bílém Domě sedí Kosa Nostra.

A v Anglii ..... no, to by snad stačilo, no ne!!!:-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 02.08.2015
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Amelie M., Nikita44, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasmál jsem se - i když tenhle černý humor ani nemusí být až tak nepravděpodobná fikce... ;-))

02.08.2015 19:25:01 | Amonasr

Ha!, konečně více bodíků, a konečně jsem přišel na to, čím to asi bude!
Lidi mají raději asi humor, nežli horor.Budu tedy psáti pouze básničky humorné, ale tu dnešní básničku, kapánek pochmurnou, jsem ještě dnes šoupnu.Jsem rád, že jsi se zasmál, ale teď si připrav kapesník.:-)

05.08.2015 18:42:57 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí