Dokonči to

Dokonči to

Anotace: Jednou mi kámoš řekl: „dokonči konečně něco". Dost mi to vadilo:)

Kdysi dávno mi někdo řekl,
dokonči to.

Dal jsem mu za pravdu,
ale stejně si pamatuju jen
mokro v rozkroku.

Slova mi došly, protože bylo jasno,
dokonči to.

Já, kterej měl jasno v málo věcech,
si teď odbude poslední nutkání se na
všechno vysrat.

Dokonči to,
a kde mám asi tak začít.

Spousta začátku je odsouzena k zániku,
protože odvrácená strana je většinou proti,
všichni by se pozabíjeli strachy.

Nejde o nic konkrétního,
nový boty, lehkej úsměv
dokonči to.
Autor Cofin, 28.08.2015
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí