Ráj

Ráj

Anotace: v ráji

Vesmír není autentický
je jeho rádoby kopie
Velký třesk tragikomický
vědy hop anebo trop je

originál ráje schází
proto Eva není k mání
Adam chce-li ven z nesnází
nekonečně čas nemarní

má-li tam hvězdnaté nebe
ufo zezdola vyhlíží
zda neletí z nebes k herbě
zelené, list bez potíží

fíkový zvedne nad hlavu
na pozdrav, hvězdám zamává
od ráje k ráji dopravu
tuší tam, kde klenba tmavá

tisíci světýlek září
vím, že mohlo to být jinak
chtě nechtě list ať se páří
budou dva, jak přes kopirák
Autor Petbab, 12.09.2015
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Frr, Psavec, Nikita44, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí