Pozor

Pozor

Anotace: pozor!

Úspešne podniká celý vesmír
keby ste vedeli ako skvele
všade sa naváža in-úsmev ´syr´
na modrých, zelených ksichtoch, v čele

so sivými, akože inak, nie?
pozemské farby nech škrípu chrupom
okrem Zeme daňové priznanie
odovzdať treba aj jedným šupom

galaktickému daňovákovi
obísť sa nedá, vysliedi všetko
no, len sa smejte, vo hviezdnom kroví
niečo sa pohlo, pozor susedko!
Autor Petbab, 26.09.2015
Přečteno 523x
Tipy 11
Poslední tipující: Piví, Květka Š., Nikita44, Olex, labuť, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí