Stížnost

Stížnost

Anotace: Pro pobavení :D :)

Někomu by to snad, mohlo přijít divné.
Nenechte se však zmást, neboť je očividné.
Že ať počítač, mobil, nebo snad ženy.
Na tyhle věci já fakt nemám geny.

Mobil je v reklamaci, už po druhé v prdeli.
Přestává mě to bavit, Chci nejpozději v neděli.
Bo jak ho nedostanu, a nebude v poho.
Na světě bude peklo, zla bude fakt mnoho.

Potom je tu komp, stěžovat si nejde.
Je jen otázkou času, kdy kompletně odejde.
Pozor další problém, monitor je na nic.
A repráky v pokoji? Každý konektor je panic.

Pak jsou tady baby, asi bych pomlčel.
Některé krávy na fejsu, bych mile rád umlčel.
Jedna stále kuří, druhá zase pije.
Když to zprávnej člověk vidí, hnusem rychle blije.

Toď úryvek jest, z mojí drahé mysli.
Dementi na tohle, budou říkat nesmysly.
Však už jsem si zvykl, nic není podle představ.
Každý štěstí se raz posere, tož úspěchy neslav…
Autor John, 03.10.2015
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí