hubnu

hubnu

Anotace: .-.-

Kašel rýma viróza
průdušky a zápal plic
podzim mlha mimóza
bláto a smrad z popelnic



Uzený a výpečky
z krkovice řízečky
za hodinu opět hlad
předsevzetím dávám mat



Nejsem hezká
a pořád jím
máma s ironii tleská
a já raději spím

Mám jíst hodně zeleninu
po té tolik nenakynu
a taky pravidelně cvičit
vrstvy tuku ničit

Výsledek obrázku pro hubnu

 

Autor Akyš, 06.10.2015
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí