Peklo versus nebe

Peklo versus nebe

Anotace: Pozor na dotace.

Peklo velký nábor dělá,
jeho pověst je prý skvěla,
čerti všechny přivítají,
prospekty jim potom dají.

Žádné strachy z pekla žáru
to jsou zprávy do bulváru,
uhlí, dřevo podražilo,
topení se omezilo.

U nás se teď dobře žije,
nemučí se, zato pije,
za zlé duše nebe platí,
dotace nás obohatí.

Do pekla se houfy ženou,
mají bránu otevřenou,
Lucifer jen kasu hladí,
tenhle účet nebe zchladí.

Příspěvky se ihned zruší,
svatý Petr bankrot tuší,
dobrou duši těžko hledáš,
s podvodníky problém nemáš.

V nebi se jen voda pije,
přesmutné zní litanie,
jestli to tak půjde dále,
já dám také nebi vale.

 

Autor Psavec, 12.11.2015
Přečteno 841x
Tipy 10
Poslední tipující: whitie, MARKO, bogen, Martinecka23, Ricarda Haner Lowery, Frr, VEDz RVAHEs, Johnny 96
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto dokonalé! :D

12.11.2015 22:31:34 | Ricarda Haner Lowery

ST - skvělé, absolutně bez připomínek - je jen smutné, že tak nějak v podvědomí to vnímá hodně až moc a kdo ví, ne-li víc, lidí ...

12.11.2015 16:25:14 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí