parkem

parkem

Anotace: Po stezkách

 
 
divoká ženo
 
jsi jak oheň v dlani
rád si tě přehazuju 
v touze po poznání 
jsi jako brambora z popela vzešlá
co takhle kávička ?
se mnou bys nešla 
 
no to se divim, často se říká 
že prý jsem umával tuhle kolibříka
předhonil koně na volné pláni 
vyděsil vlka když svou kořist bránil
a o pár sekund déle než štika 
vydržel pod vodou
...i to se říká 
 
a ty tu sedíš na kraji louže
čekáš až přijde mráz..že prý to klouže
říkali bořiči na komerční telce..
hnedka po lachtanoj
co dělal kotrmelce 
 
tak koukej vstávat
čapni mě za ruku
do parku půjdeme, každý pár nanuků
slížeme na kostru
slíkneme do naha
zmrazit si dutiny
to hodně pomáhá
 
no a potom, uvidí se 
prolomíme, pročistí se
atmosféra vzduchy vjemy 
tak už vyskoč
odlep zemi ( od zadku)
 
Autor čiči, 19.11.2015
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí