Šneček kaňourem

Šneček kaňourem

Ráno probudil se šneček, a byl jako Vždy, velký Býk,
hnedka pižamo si vslík, a šup na svou milou, drtil jí jak motorovou pilou.
A to bylo ještě navíc ve středu, po skvělém výkonu, dostal kachnu k obědu,
a ještě přidal knedlík, a taky píva žejdlík.

Po devíti měsících drží u postele svojí milou, za chvíli je šťastný otec,
mají patnáct šnečků, a básničky konec.
Jo, jen snad ještě toto, z nemocnice jí přivezli ve středu,
to zas bude jistě kachna k obědu,
a dalších patnáct nezbedů.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.11.2015
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: Zubr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty první byly lepší :)

25.11.2015 19:09:42 | Laurel

Příště asi více erotiky, a méně kachen:-)

25.11.2015 20:20:28 | Jeněcovevzduchukrásného

myslela jsem ty první příběhy o šnečkovi :D

25.11.2015 22:01:28 | Laurel

:D no spíš naopak
kachny jsou super

25.11.2015 21:38:27 | Laurel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí