Straka

Straka

Anotace: Pozor na ní.

Odsuzují špačci straku,
že prý krade všude,
ostudu nám děláš, ptáku,
co jen z tebe bude.

 

Vyvrhel jsi mezi všemi,
holub tohle hlásá,
to že žiješ v české zemi,
je pro tebe spása.

 

Datel hlavou pokyvuje,
ví,  proč se ji daří,
tenhle národ kdekdo psuje,
moc tam tunelaří.

 

Na známky tě jistě dají,
ve znaku též budeš,
podvodníky, co tam mají,
jednou též oškubeš.




Autor Psavec, 06.12.2015
Přečteno 489x
Tipy 7
Poslední tipující: vojtaz, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Laurel, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždyť už taky prozřetelně předvídavě pojmenována "vládní sněmovna"- přeci
"Strakova Akademie"..:-) :-D

06.12.2015 19:55:20 | Frr

Pěkná a trefná říkanka.

06.12.2015 19:51:08 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí