Kapří škola

Kapří škola

Anotace: ...

Milé děti, jsou Vánoční svátky,
já vám říkám, koukejte se držet pěkně zpátky.

Nevím, proč zrovna my - kapři,
na Vánoční talíř večer patří.

Proto poslouchejte moje rady,
aby ne my chcípli, ale oni hlady.

Při výlovu bojujte fakt lítě,
ať jim rozervete všechny sítě.

Ať se vámi všichni třeba zadusí,
a večeře jsou jen špatné pokusy.

A papejte proteiny ať silné kůstky,
vytrhají všem těm lidem z pusy můstky.

A když jíte, sajte hlavně ze dna,
ať to bahno cítí až do půlky ledna.

Toť mé rady do tohoto roku,
Řekl dědek kapr, utřel slzu v oku.

On i kapří děti nato zmizli v zátoce,
a vám milí lidé přejí krásné Vánoce.
Autor Skrat, 14.12.2015
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych si přála na Vánoce jít pustit kapra zpět do vody,i když vím
že je to asi může zabít..ale chtěla bych :-)

14.12.2015 14:00:49 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí